انتخاب حساب فارکس اید یال نیاز به بررسی دقیق دارد؛ زیرا تصمیم شما می تواند به طور قابل توجهی بر موفقیت در معاملات، درآمد و مدیریت ریسک تان تاثیر بگذارد. انواع حساب های مختلف از سبک های معاملاتی متنوعی پشتیبانی می کنند، بنابراین عدم تطابق می تواند عواقب شدیدی بر سرمایه گذاری شما داشته باشد. ویژگی های یک حساب می تواند بر نتیجه معامله و عملکرد کلی تاثیر بگذارد. بنابراین، مطمین شوید که از این ویژگی ها آگاهی کامل دارید تا بتوانید به خوبی تصمیم بگیرید. امروز در این مقاله قصد داریم انواع حساب های معاملاتی فارکس را معرفی و ویژگی های آن ها را توضیح دهیم. اگر قصد دارید اطلاعات خود را افزایش دهید مقاله حاضر حتما به شما کمک خواهد کرد.
در بازار فارکس بروکرهای متعددی وجود دارد که هر کدام از این کارگزاری ها حساب های مختلفی را به تریدرها و مشتریان ارایه می دهد تا از طریق این حساب ها، امکانات و ابزارهای مناسب در اختیار کاربران و تریدرها قرار بگیرد تا آن ها به راحتی بتوانند در بازار فارکس فعالیت کنند و به سود برسند. پس یکی از موضوعات مهم برای فعالیت در این بازار آشنایی با انواع حساب های معاملاتی است تا تریدر با دانستن شرایط هر حساب و بسته به شرایط خود یکی از آن حساب ها را انتخاب کرده و به معامله بپردازد.
با وجود اینکه امکانات و ویژگی های حساب های معاملاتی در کارگزاری ها متفاوت است اما در این مطلب سعی شده تا یک معرفی کلی از انواع این حساب ها خدمت شما ارایه و با مقایسه آن ها به شما کمک کنیم تا بهترین حساب را براساس شرایط خود انتخاب کنید و بدانید متاتریدر چیست. همچنین در انتهای این مطلب بهترین نوع حساب به افرادی که به تازگی قصد ورود به بازار فارکس دارند معرفی می شود. پس با ما همراه باشید.
انواع حساب در بازار فارکس
در بازار فارکس همان طور که دارایی های زیادی برای معامله در بازار وجود دارد حساب های متعددی نیز در آن ایجاد شده است و کارگزاری های زیادی که در زمینه فارکس خدمت رسانی می کنند این امکان را در اختیار معامله گران قرار می دهند تا بتواند با حساب های مختلفی در مارکت مشغول به فعالیت بشوند. هرکدام از این حساب ها ویژگی ها و شرایط خاص خودش را دارد، بنابراین تریدرها با توجه به هدفی که در بازار فارکس دارند و طبق تجربه شان یکی از انواع حساب های فارکس را در کارگزاری انتخاب کرده و در آن مشغول به معامله می شوند. این امکانات سبب شده تا تریدرها با انتخاب و آزادی عمل بیشتری بازار فارکس حضور داشته باشند. در ادامه با معرفی کلی انواع حساب هایی که اکثر بروکرها ارایه می دهند با شما هستیم. مطالعه کنید:
حساب دمو (Demo)
به این ترتیب که در این حساب ها تریدرها بدون سپرده واقعی می تواند به انجام معاملات ارزی بپردازد و توانایی های خودشان را در این زمینه بسنجد. البته در این نوع معاملات تریدر هیچ سود یا ضرری را متحمل نمی شود و فقط با استفاده از آن می تواند به صورت آزمایشی دانش خود را در زمینه معامله در بازار فارکس بسنجد. همانطور که اشاره شد حساب دمو صرفا مخصوص افراد تازه کار نیست و گاها تریدرهای حرفه ای هم برای تست کردن بعضی از موارد از این نوع حساب استفاده می کنند.
حساب استاندارد فارکس در واقع یکی از رایج ترین حساب های ارایه شده توسط بهترین بروکر فارکس و کارگزاری ها می باشد و بیشتر مناسب افراد با تجربه و تریدرهای حرفه ای می باشد. چرا که در این نوع حساب ها میزان سپرده با دلار محاسبه می شود و هر کارگزاری طبق تعرفه و قوانین خود حداقل مبلغی را برای افتتاح حساب تعیین کرده است که به نرخ دلار می باشد. در این حساب ها تریدر بعد از افتتاح حساب می تواند وارد معاملات دارایی ها و ارزهای موجود در بازار شود و در نتیجه میزان سود یا ضرری که از انجام معامله به دست می آید بر عهده تریدر خواهد بود.
حساب ECN
از دیگر حساب های موجود در بازار فارکس حساب های ECN می باشد که ازسوی بروکرها برای تریدرها ارایه می شود و انواع مختلفی نیز دارد. در واقع حساب های ECNنوعی از حساب ها هستند که در آن قیمت های مختلف با شفافیت در اختیار فرد قرار می گیرد. به عبارتی در این حساب ها قیمت های مختلف خرید و فروش از سایر منابع جمع آوری شده و به صورت مجموعه ای از قیمت ها در اختیار تردید قرار می گیرد. بنابراین تریدر می تواند در بهترین حالت قیمت خرید یا فروش به انجام معامله بپردازد.
حساب سنتی(cent)
این نوع حساب در بازار فارکس مخصوص کسانی است که قصد معامله با سرمایه کمی را دارند. در این نوع حساب به جای آن که حجم معاملات بر حسب دلار انجام شود آن را برحسب سنت اندازه گیری می کنند مثلاً 10 دلار سپرده به معنای هزار سنت می باشد. تریدرهای تازه کار با استفاده از این حساب می توانند به صورت واقعی اما با ریسک کمتر وارد معاملات شده و توانایی و دانش خود را در انجام معاملات بیفزایند. یکی دیگر از مزایا حساب سنتی امکان معامله با سرمایه کم در تایم فریم های یک ساعته و بالاتر هست. مطالعه کنید:
برای حساب های مینی و میکرو حداقل واریز وجه اولیه نسبت به حساب های استاندارد کمتر است. غالبا حداقل واریزی برای این حساب ها در حدود یک تا ده دلار است. برخی بروکرها نمادهای کمتری را برای معامله روی این حساب ها قرار می دهند و در بعضی موارد کمیسیون معاملاتی بیشتری نسبت به حساب های استاندارد دارند. ولی از طرفی نیز حداقل حجم معامله در این حساب ها نسبت به حساب های استاندارد کمتر است.
بهترین حساب فارکس برای مبتدیان
برای افرادی که به تازگی قصد فعالیت در بازار فارکس را دارند، مهم ترین نکته آزمون و خطا و کسب تجربه در بازار است که بهترین راه ممکن برای این امر، استفاده از حساب دمو هست. با استفاده از این نوع حساب افراد مبتدی در بازار می توانند به راحتی معامله کنند و استراتژی های خود را تست کنند و در صورت نقض تحلیل و فعال شدن حدد ضرر، ضرری متحمل نشوند تا با کسب تجربه به فعالیت در فارکس مشغول شوند.
سخن آخر:
بروکرهای فارکس حساب های متعددی را با شرایط گوناگون به کاربران ارایه می دهند که هر فرد بسته به شرایط و ویژگی حساب ها که معرفی شد به انتخاب حساب معاملاتی خود پرداخته و شروع به فعالیت در بازار فارکس می کند. همانطور که اشاره شد، بهترین نوع حساب برای افراد مبتدی حساب دمو هست تا با معامله بر روی این نوع حساب به کسب تجربه بپردازند و بعد ها با حساب واقعی شروع به معامله کنند. ممنون که تا پایان این مطلب با ما همراه بودید . اگر شما هم به فعالیت در بازار فارکس مشغول هستید و نمی دانید حساب اسلامی در فارکس چیست؛ سایر مقالات موجود در سایت را بخوانید. در غیر این صورت نوع حساب خود و علت انتخاب این نوع حساب را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید .
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نحوه بررسی و انتخاب بهترین حساب های معاملاتی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی, کسب و کار ایرانی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نحوه بررسی و انتخاب بهترین حساب های معاملاتی"، کلیک کنید.