غرب نیوز/گیلان نایب رییس صندوق چای، خواستار تخصیص بخشی از عایدات واردات چای در چرخه تولید شد و گفت: رنج تولید برگ سبز بر عهده چایکاران است.
هادی امیدی در گفت وگو با غرب نیوز، با بیان اینکه صندوق حمایت از توسعه صنعت چای در راستای افزایش سرمایه و ارایه تسهیلات ارزان قیمت به چایکاران نیازمند تخصیص اعتبارات دولتی است، اظهار کرد: سرمایه صندوق در حال حاضر 117 میلیارد تومان است.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات چهار درصد بهزراعی و خرید ادوات کشاورزی به چایکاران و بهسازی برای کارخانجات چایسازی از محل صندوق چای، افزود: بالغ بر 90 میلیارد تومان تسهیلات به چایکاران و واحدهای چایسازی به عنوان سهامداران صندوق پرداخت شده و لذا با حمایت استاندار گیلان، شاهد رونق صنعت چای هستیم.
نایب رییس هییت مدیره صندوق حمایت از توسعه صنعت چای خواستار تخصیص بخشی از عایدات واردات چای در چرخه تولید شد و گفت: رنج تولید برگ سبز بر عهده چایکاران است و باید از واردات چای، رونق تولید و توسعه صنعت چای را رقم بزنیم.
امیدی 46 هزار چایکار و کارخانه دار را سهامدار صندوق حمایت از توسعه صنعت چای دانست و بیان کرد: نیاز مصرفی چای در کشور حدود 80 هزار تن بوده و 35 هزار تن را در داخل تولید می کنیم و لذا نیازمند واردات 30 تا 40 هزار تنی هستیم.
وی با بیان اینکه واردات غیر کارشناسی تنظیم بازار را بر هم می زند، خاطرنشان کرد: نابسامانی بازار چای در سال گذشته به واسطه واردات بی رویه سال قبل تر بود که این روند در سال اصلاح است.
نایب رییس صندوق چای با اشاره به دستور قاطع استاندار گیلان درباره چای سنواتی، عنوان کرد: با اعلام استاندار گیلان مبنی بر عدم خروج چای سنواتی از انبارها همزمان با آغاز برداشت برگ سبز در سال جاری، تاکنون مشکلی نداشتیم؛ چای سنواتی فقط برای امحا یا کمپوست از انبار خارج می شود.
وی با بیان اینکه چای سنواتی به چایکار و کارخانه دار آسیب می زند، یادآور شد: اگر کارخانه دار چای خشک تولیدی را به فروش نرساند، چایکار دچار مشکل می شود.
امیدی با اشاره به برنامه صندوق برای بیمه محصولات چایکاران، تاکید کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده در سال 1403، بالغ بر 70 درصد چایکاران را تحت پوشش بیمه قرار می دهیم.
نایب رییس صندوق چای در پایان هر 35 هزار تن چای خشک تولیدی را کیفی و دارای قابلیت مصرف دانست و اضافه کرد: نیازمند واردات چای هستیم و لذا صادرات چای ایرانی زمانی خوب است که چای صادراتی کیفی و ارزآور باشد و با قیمت واقعی عرضه شود، زیرا چای ایرانی بدون استفاده از مواد شیمیایی تولید می شود و توانایی رقابت در بازارهای جهانی را دارد.
پایان خبر غرب نیوز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "عایدات واردات چای به رونق تولید و توسعه صنعت چای کمک کند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "عایدات واردات چای به رونق تولید و توسعه صنعت چای کمک کند"، کلیک کنید.