تولید و تجاری سازی 17 محصول از گیاهان دارویی توسط یک شرکت فناور

در دانشگاه آزاد شهرکرد انجام شد؛

تولید و تجاری سازی 17 محصول از گیاهان دارویی توسط یک شرکت فناور

رییس دانشگاه آزاد شهرکرد گفت: یک شرکت فناور مستقر در این دانشگاه موفق به تولید 17 محصول از گیاهان دارویی شده که همگی نشان سیب سلامت را دریافت کرده و به مرحله تجاری سازی رسیده اند.

ابراهیم رحیمی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری غرب نیوز با بیان برنامه های این واحد دانشگاهی در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال 1403 اظهار کرد: واحد شهرکرد برای سال جاری کشت 15 هکتار جو، کشت بهاره محصولات مورد نیاز مجتمع دامداری دانشگاه در مزرعه تحقیقاتی، برگزاری ایده آرا، برگزاری همایش ملی و عقد قرارداد با شرکت ها و موسسات معتبر را در دستور کار خود قرار داده است.

وی اضافه کرد: توسعه شرکت ها و واحد های فناور به سمت دانش بنیانی، برگزاری رویداد ها و نمایشگاه های مختلف کسب وکار و ایده آرایی در حوزه های مختلف می تواند زمینه را برای رشد فناوری و گسترش تولید فراهم کند به همین دلیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نیز سال جاری در حوزه های مختلف به ویژه در حوزه علم و فناوری و دانش بنیان در همین راستا فعالیت خواهد کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: مرکز رشد این واحد دانشگاهی به عنوان اصلی ترین جایگاه در حوزه علوم و فناوری و تولید دانش بنیان در سال گذشته پس از ارزیابی، موفق به کسب سطح یک شد. این مرکز با برگزاری دوره های توانمندسازی در راستای هدایت دانشجویان و اعضای هییت علمی به سمت راه اندازی کسب وکار و تولید دانش حرکت کرده است.

رحیمی افزود: استادان و دانشجویان با راه اندازی هسته ها و واحد های فناور و به دنبال آن تاسیس شرکت از امکانات و تسهیلاتی که این مرکز می تواند فراهم کند، استفاده می کنند. با برگزاری رویداد های متعدد استارت آپی و ایده آرایی، زمینه شکوفایی استعداد های دانشجویان و جوانان را فراهم کرده   از طرفی واحد شهرکرد با پنج مرکز تحقیقاتی در زمینه های بیوتکنولوژی، گیاهان دارویی، تغذیه، کشاورزی و انرژِی توانسته رشد قابل توجهی در زمینه علمی و پژوهشی در حوزه های ذی ربط داشته باشد و با انعقاد قراردادهایی، زمینه همکاری این واحد دانشگاهی با مراکز تحقیقاتی سراسر کشور فراهم شده است.

تولید و تجاری سازی 17 محصول از گیاهان دارویی توسط یک شرکت فناور

وی بیان کرد: 50 هسته، 20 واحد فناور و سه شرکت دانش بنیان اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد مستقر هستند. از شرکت هایی که فعالیت چشمگیر دارند، می توان به شرکت فارمد آریو زیست بافت (مسیولیت محدود) اشاره کرد که اردیبهشت 1400 در مرکز رشد فناوری سلامت این واحد دانشگاهی استقرار یافته و محصولات آن شامل مواد اولیه مهندسی بافت می شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ادامه داد: اکنون محصولات محلول و پودر خشک پروتیین سریسین ابریشم، محلول و پودر خشک پروتیین فیبرویین ابریشم، هیدروکسی آپاتیت، اکسید کلسیم و هیدروکسید کلسیم در مقیاس میکرو و نانومتری این شرکت تجاری سازی شده و پس از پیگیری های دوساله موفق به اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری از سازمان صمت و سیب سلامت از سازمان غذا و دارو برای این محصولات با کاربرد ماده اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی شد.

رحیمی بیان کرد: شرکت سینا غرب نیوز آریا (سبا)، فعالیت خود را از سال 1392 برای تولید، تامین، توزیع و واردات تجهیزات و ملزومات پزشکی، آزمایشگاهی و شیمیایی آغاز کرد. این شرکت با تکیه بر دانش فنی بخش R&D و تحقیقات بازار گام در عرصه تولید در حیطه تجهیزات آزمایشگاهی نهاد و سال 1395-1396 نسبت به طراحی و ساخت دستگاه برش شیشه با ضخامت 0.5-3 میلی متر و پس از آن نسبت به تغییر فرمولاسیون شیشه، مناسب تولید لام آزمایشگاهی (اپتیکی) اقدام کرد.

وی اضافه کرد: شرکت آویشن گل سپاهان نیز با مزارعی که از طرف دانشگاه در اختیار دارد، موفق به تولید 17 محصول از گیاهان دارویی شده که همگی موفق به کسب سیب سلامت شده و به مرحله تجاری سازی رسیده اند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: کشت و برداشت گندم و جو از 30 هکتار از مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه، کشت و برداشت ذرت علوفه ای از 6 هکتار از مزرعه و تحویل به مجتمع گاوداری دانشگاه، برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری ایده آرا و برگزاری نخستین همایش ملی توسعه زیست فناوری و رشد تولید ازجمله فعالیت های انجام شده در سرای نوآوری این واحد دانشگاهی در سال گذشته بوده است.

رحیمی با تاکید بر توسعه زیست بوم فناوری در کشور توضیح داد: با گسترش فعالیت های مراکز تحقیقاتی، شرکت های دانش بنیان رشد شتاب دهنده ای پیدا خواهند کرد و زمینه ورود این شرکت ها به بخش تولید محصولات صنعتی، کشاورزی، باغی و خدمات فناورانه ابعاد جدیدی را برای تولید و اقتصاد ایجاد می کند. ارتباط نزدیک تر بین مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و صنایع و ارگان های مختلف نیز می تواند زمینه را برای گسترش تولید و فناوری در حوزه های مختلف فراهم کند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید و تجاری سازی 17 محصول از گیاهان دارویی توسط یک شرکت فناور" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید و تجاری سازی 17 محصول از گیاهان دارویی توسط یک شرکت فناور"، کلیک کنید.