توهم سقوط جمهوری اسلامی رویایی چند ده ساله است که معاندان و دشمنان قسم خورده انقلاب مدام در پی اجرای آن هستند و هر بار با همت و بصیرت ملت ناکام می مانند.
به گزارش غرب نیوز، جام جم نوشت، توهم سقوط جمهوری اسلامی رویایی چند ده ساله است که معاندان و دشمنان قسم خورده انقلاب مدام در پی اجرای آن هستند و هر بار با همت و بصیرت ملت ناکام می مانند؛ همان هایی که پس از اغتشاشات 1401 می گفتند جمهوری اسلامی ایران برف سال آینده را هم نمی بیند، پس ازشکست مفتضحانه خود این بار با وقاحت عزم شان را جزم کردند تا مردم را ازحضور در انتخابات و لبیک گفتن به دعوت رهبرانقلاب برای مشارکت، بازداشته وبه آنها این گونه القا کنندکه رای دادن بی فایده است؛
حرف هایی که به هیچ وجه جدید نبود و پیش ازاین نیز ازسوی اپوزیسیون مطرح می شد اما آنها این بار ازچند ماه مانده به انتخابات سازوکار گسترده وهدفمندی را به منظور دلسرد کردن مردم ازانتخابات ترتیب داده بودند وبا بهانه های مختلف نظیر غیررقابتی بودن انتخابات و زیر سوال بردن عملکرد شورای نگهبان درصدد ایجاد بی رغبتی در مردم بودند تا این که 11 اسفندماه رسید و مردم مثل 45 سال گذشته بدون توجه به شبهه افکنی های تلویزیون های فارسی زبان برون مرزی و هم پیمانان داخلی آنها در تحریم انتخابات، به سمت شعب اخذ رای روانه شده و اقدام به انتخاب کاندیدای اصلح خود کردند تا به این ترتیب علاوه بر شرکت در اداره کشور، سهم خود در انجام تکلیف و بهره مندی از حق رای برای بهبود اوضاع را به شایستگی ایفا کنند.
روز اقتدار ملی
حضور با شکوه ایرانیان در حماسه یازدهم اسفندماه بیش از ادوار گذشته این حقیقت را عیان کرد که ملت، بصیرتر از آن هستند که در تله دشمنان گرفتار شده و رتق و فتق امور را به دشمنان واگذار کنند؛ همان هایی که پس از فتنه 88 با همگرایی با دشمنان انقلاب خواستار گسترش تحریم ها علیه مردم شدند. لذا آحاد ملت به رغم وجود مشکلات متعدد و برودت هوا، اسیر جوسازی ها نشدند و خود را به صندوق های رای رساندند تا بیش از هرچیز به اپوزیسیون اعلام کنند که حامی آرمان های نظام و انقلاب هستند و با این بادها از صحنه خارج نمی شوند هر چند که مشکلات معیشتی واقعا به اوج خود رسیده است و طیف گسترده ای از مردم از خرید مایحتاج اساسی خود عاجزهستند اما با این حال به دشمنان، این گرا را ندادند که درجبهه شما هستیم. حضور 25میلیونی، نفری مردم ایران در انتخابات اخیر، تجلی یک پیروزی بزرگ برای نظام و یک شکست دیگر برای آنهایی است که چشم امیدشان به غیبت مردم بود. این معاندان حالا به وضوح دریافتند که باید شیوه های جدید و برنامه های دیگری را برای پمپاژ یاس و ناامیدی بین ملت ایران تدارک ببینند و هزینه های مضاعفی را برای رسیدن به این خواسته که تاکنون با عزم مردم محقق نشده است، کنار بگذارند. حضور حماسی مردم در شهرهای مختلف نشان دهنده ارتباط مستحکم و آمیختگی کامل مردم با نظام است و ادعای خطرناک و دروغین جدا بودن مردم ازنظام اسلامی را باطل کرده وآنها را بیش از پیش منزوی می کند چرا که حضور در انتخابات درابعاد پنهان خود حکایت ازپذیرش اصل نظام، قانون اساسی،سیاست های حاکم برکشور واعتماد به مجریان و برگزارکنندگان انتخابات دارد.
حالا نوبت مسیولان است
بدون تردید رای مردم نشان دهنده اقتدار نظام جمهوری اسلامی است و این غرب نیوز تایید، کمک شایانی به تبدیل تهدیدها به فرصت کرده و پیام امنیت و اقتدار ایران در سایه حمایت مردمی را به جهانیان مخابره می کند اما این خلق حماسه، مخاطب دیگری هم داشت و آن هم مربوط به مسیولان و منتخبانی می شود که مجوز حضور در عرصه قدرت را با رای مردم به دست آورده اند از همین رو حالا نوبت مسیولان است که دست یاوران همیشگی نظام را فشرده و پاسخ درخوری به حمایت ملت همیشه در صحنه بدهند و گام های موثری را برای سربلندی ایران و ایرانی بردارند تا در سایه آن، اوضاع اقتصادی، تولید، اشتغال و… در کشور بهبود یافته و مردم نتیجه اقدامات خود را به وضوح مشاهده کنند. حضور 41 درصدی مردم در انتخابات می طلبد که مسیولان، دیوارهایی که بین خود و مردم کشیده اند را بردارند و با تعامل مستقیم با اقشار مختلف، اولویت نخست شان را به حل مشکلات مردم اختصاص دهند و ظرفیت های موجود در کشور را به این سمت روانه کنند. وقت آن رسیده است که مسیولان با مرور وعده های انتخاباتی خود که به وسیله آنها توانستند رای مردم را کسب کنند و به مطالبه گری عمومی در خصوص تعهدات شان رسمیت ببخشند و به این ترتیب تنگناهای معیشتی و اقتصادی که بر مردم عارض شده است را رفع کنند تا این انتظارات در بازی های سیاسی به دست فراموشی سپرده نشود. یکی دیگر از برکات انتخابات 11اسفندماه شناخت ماهیت واقعی یک عده از رجال سیاسی بود که در این سال ها با سوارشدن بر اعتماد مردم، صندلی های ریاست و حضور در اریکه قدرت را حق خود می دانستند و خیال می کردند گزاره ای غیر از این وجود ندارد اما این بار متوجه شدند که مردم با هیچ احدی عهد اخوت نبسته اند و سزای سوءاستفاده از اعتمادشان را می دهند، لذا نمایندگان منتخب باید به این مساله توجه کنند که این مجوز، ابطال پذیر است و صیانت از آن یکی از مهم ترین وظایف آنها در نمایندگی مردم است، پس باید وفای به عهد در خصوص وعده های انتخاباتی را در ارجحیت قرار دهند.
توصیه رهبری به منتخبان
رهبر انقلاب در این خصوص تعبیر بسیار عمیقی دارند و فرموده اند: «اکنون با قاطعیت می توان گفت مردم رسالت خود را به انجام رسانده اند و دیگر نوبت منتخبان ملت و سایر مسیولان کشور است که سپاسگزار شایسته حضور آنان باشند.» این سپاسگزاری در خدمت صادقانه به مردم و نظام اسلامی تحقق می یابد و نشانه عملی آن- و نه در گفتار و ادعا- در ساده زیستی، پاک دستی، حضور پیوسته در جایگاه مسیولیت، ترجیح منافع ملی برخواسته های شخصی و جناحی، ایستادگی شجاعانه در برابر مداخلات بیگانه، واکنش انقلابی به نقشه های بدخواهان و حامیان شان، منش جهادی در اندیشه و عمل و در یک جمله، کار برای خدا و در راه خدمت به خلق خدا به عنوان برنامه ای دایمی در طول دوران مسیولیت خود تجلی می یابد. از همین رو به نظر می رسد که منتخبان ملت در سراسر کشور باید این سخنان را به عنوان منشور خدمتگزاری مد نظر قرار دهند و در این دوره چهار ساله خدمت شان به آن پایبند باشند و به این ترتیب دین خود در قبال مردم را ادا کرده و تبدیل به گزینه مورد اعتماد آنها در عرصه سیاست شوند و علاوه بر برخورداری از سرمایه اجتماعی مردم، حضور دوباره و مداوم خود در عرصه حکمرانی را تضمین کنند؛ هرچند که عرصه خدمت را عرصه آزمون و بلا عنوان می کنند و در این مسیر تنها افرادی کامیاب می شوند که باتقوا هستند و منافع ملی را بر منفعت شخصی ارحج می دانند. ای کاش گوش منتخبان ملت در بهارستان سنگین نباشد و خود را به نشنیدن صدای مردم نزنند و پای کار بیایند و با تدوین قوانین به نفع مردم، زمینه را مهیای رشد اقتصادی و تحول در زمینه های مختلف کنند.
پدیده آرای باطله و لزوم واکاوی آن
دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین انتخابات مجلس خبرگان رهبری علاوه بر شکست پروژه تحریم و حذف رانت از سازوکار انتخابات، شگفتی دیگری را هم رقم زد که نیازمند بررسی و کالبدشکافی ازسوی مسیولان امر است. نوع رای مردم می تواند مبین این باشد که این افراد گزینه اصل نظام را قبول دارند اما با مصادیق تعیین شده مخالف هستند و گزینه مورد نظر خود را بین نامزدها نیافته و اعتراض خود را به این شیوه اعلام کرده اند. به نظر می رسد تضعیف نهاد انتخابات و خروج ازساز و کار دموکراتیک که برپایی انتخابات از مصادیق آن است، نوعی چراغ سبز به ظهور افکار رادیکالیستی است و این امر باید به رای دهندگان گوشزد شود تا از حق رای خود به درستی استفاده کرده و آن را به جمع رای های باطله اضافه نکنند؛ اما این اعلام صادقانه از وضعیت آرا یکی دیگر از مواردی است که حقانیت انتخابات و واقعی بودن رای مردم را آشکار کرده و خط بطلانی بر فرمایشی بودن انتخابات در کشورمان می کشد.
پایان خبر غرب نیوز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مشارکت مردم؛ نوبت خدمت مسیولان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مشارکت مردم؛ نوبت خدمت مسیولان"، کلیک کنید.